FIFA 23 | FIFAVoetbal

Win FIFA 13 bij FIFAVoetbal!

FIFA 13 staat voor de deur en dat is voor ons reden genoeg om dat met jullie te vieren. Wij, als officiële EA Sports NL community-website, geven daarom twee officiële exemplaren van FIFA 13 weg aan onze leden! Heb je de game nog niet besteld? Of ben je nog niet overtuigd om hem te kopen? Dan is dit je kans om de game gratis te winnen! Wat moet je hier voor doen? Lees dan snel verder. 

Wat moet je er voor doen?

Ergens op het FIFAVoetbal forum hebben we deze afbeelding verstopt:

FIFA13 

Dit kan bijvoorbeeld in de huiskamer zijn, in de FIFA 13 sectie of ergens anders op het forum! Aan jou de taak om de afbeelding te zoeken. Aan te raden is dan ook om je te registreren op ons forum om de afbeelding te vinden. Heb je hem gevonden? Laat het dan ons zo snel mogelijk weten. Om de locatie voor de andere members ‘geheim’ te houden, vragen we je het antwoord te mailen. Gelieve het onderstaande lijstje zorgvuldig overnemen en mailen naar: paver@fifavoetbal.net 

Naam:
Adres:
E-Mail adres:
Console
Forumnaam:
Twitter en/of Facebook:
Locatie/URL Afbeelding:


Voorwaarden Prijsactie:
–          Crewleden zijn uitgesloten van deelname.
–          Deelname uitsluitend per e-mail: paver@fifavoetbal.net
–          Je inzending moet uiterlijk 27 september 2012 binnen zijn.
–          Je moet onze Facebook geliked hebben of ons op Twitter volgen.
–          Wees vrij ons forum verder te verkennen. Het FIFAVoetbal forum kent een leuk, gezellig en actief ledenbestand. Wordt daarom lid en ervaar de gezelligheid van ons forum!