FIFA 23 | FIFAVoetbal

Win een FIFA 12 T-Shirt!

Het seizoen van FIFA 12 loopt ten einde. Iedereen gaat zijn DVD’tje opbergen en richt zich nu voornamelijk op FIFA 13. Desalniettemin wil FIFAVoetbal het afgelopen FIFA jaar op een leuke manier afsluiten, daarom hebben wij een leuke actie bedacht. Je kunt namelijk één van de de drie officiële FIFA 12 t-shirts winnen! Lees snel verder wat je moet doen om kans te maken op dit t-shirt.

Zend een van je mooiste, leukste, grappigste of ontroerendste FIFA screenshot naar ons toe. Dit mag van FIFA 12 zijn, maar ook van FIFA 13 of FIFA11. Dit kun je doen op het forum door daar je inzending te delen. Deze actie zal lopen tot woensdag 26 september 2012. Dan zal er door de FIFAVoetbal crew uit de screenshots drie winnaars geloot worden. Veel succes en hopelijk mogen wij jou feliciteren als winnaar van deze actie! Uiteraard zal jouw screenshot in een nieuwsbericht op de voorpagina van onze site verschijnen. 

Hierbij een hernieuwende oproep, aangezien vanaf vandaag de demo te downloaden is! Stuur daarom een leuke screenshot in van de FIFA 13 Demo en win dit toffe shirt! Je kan je screenshot opsturen naar ons via Twitter, Facebook of op het forum!