FIFA 23 | FIFAVoetbal

Welke Oranje Leeuwinnen zijn te vinden in FIFA 17?

Niet alleen de mannen van het Nederlands elftal maken deel uit van FIFA 17. In het spel dat vanaf 29 september verkrijgbaar is, is het ook mogelijk om met het Nederlands vrouwenelftal te spelen. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat de OranjeLeeuwinnen meedoen in het populaire voetbalspel. Het Nederlands vrouwenelftal is één van de veertien nationale vrouwenelftallen die speelbaar zijn in FIFA 17.

Vorig jaar waren er voor het eerst vrouwen teams te vinden in FIFA. In FIFA 17 wordt dit uitgebreid met Noorwegen en natuurlijk de Oranje Leeuwinnen. Het vrouwenvoetbal in Nederland wordt steeds groter, en bekender onder de Nederlandse voetbalfans.

Dat komt mede doordat het Nederlands vrouwenelftal vorig jaar meespeelde op het WK. Volgend jaar organiseert Nederland zelfs het EK vrouwenvoetbal. Het Nederlands vrouwenelftal staat momenteel op de twaalfde plaatst op de FIFA-ranglijst. En dat is niet onopgemerkt gebleven bij EA, tot genoegen van fans. Om jullie alvast kennis te laten maken met de Oranje Leeuwinnen hebben wij een top 10 samengesteld van de beste speelsters.

Top 10 – Oranje Leeuwinnen: 
10. Stefanie van der Gragt – CV – 75
09. Tessel Middag – CM – 75
08. Shanice van de Sanden – RB – 75
07. Renee Sleegers – CAM – 76
06. Sari van Veenendaal – GK – 76
05. Mandy van den Berg – CV – 77
04. Danielle van den Donk – CAM – 79
03. Lieke Martens – LB – 81
02. Sherida Spitse – CM – 83
01. Vivianne Miedema – SP – 85