FIFA 23 | FIFAVoetbal

Wat vind je van de nieuwe stadions in FIFA 16?

De release van FIFA 16 komt steeds dichterbij, ook komt er steeds meer nieuws. Net voor Gamescom publiceerde Electronic Arts de lijst met stadions in FIFA 16. Zo zijn de stadions van de gepromoveerde teams uit de Premier League te vinden in FIFA 16, maar ook het stadion van Portsmouth. Voor de Nederlandse en Belgische FIFA fans zijn er dit jaar helaas geen nieuwe stadions. In de nieuwe poll was de vraag dan ook: Wat vind je van de stadions in FIFA 16?

In FIFA 16 heb je de mogelijkheid om in 50 stadions te spelen die gelicenseerd zijn. Naast deze stadions zijn er ook 28 generieke stadions.

Op de poll ging 18% van de stemmen naar de keuze: Ik had er meer verwacht. Electronic Arts heeft deze keer 9 stadions toegevoegd, maar toch hadden sommige gamers op meer stadions gehoopt. Van de 9 stadions zijn er 4 toegevoegd in Engeland. De andere stadions komen uit Duitsland, Frankrijk, Saoedi-Arabië, Amerika en Argentinië.

De optie: Leuk! Een goede toevoeging voor FIFA kreeg 33% van de stemmen. Deze stemmers zijn dus tevreden met de toevoeging van deze stadions, en hadden er ook niet meer verwacht. In de vorige editie van FIFA werden alle stadions uit de Premier League al toegevoegd, en nu worden de gepromoveerde teams daar weer aan toegevoegd. Ook krijgt de Bundesliga steeds meer stadions, in FIFA 16 word Borussia-Park toegevoegd.

Toch ging de helft van de stemmen naar: Leuk, maar ik had liever meer Nederlandse en Belgische stadions. Met 50% van de stemmen staat deze optie ruim aan kop. In FIFA 16 worden er geen Nederlandse en Belgische stadions toegevoegd, toch hadden veel Nederlanders gehoopt op de Kuip en het Philips stadion. België krijgt opnieuw geen stadions.

In de nieuwe poll van de week kan je stemmen op de vraag: Wie bereikt de groepsfase van de Europa League? Ajax neemt het in een tweeluik op tegen Jablonec uit Tsjechië, nadat het in de Champions League voorronde strandde tegen Rapid Wien. AZ neemt het op tegen FC Astra uit Roemenië, de Alkmaarders schakelde in de vorige ronde het Turkse Istanbul Basaksehir uit.

Heb jij het nieuwsbericht over alle stadions in FIFA 16 gemist? Klik dan hier om het te lezen, ook vind je hier het bijzondere verhaal over de toevoeging van Portsmouth.