FIFA 23 | FIFAVoetbal

'Vitesse vermoedelijk hoogste transferbudget eredivisie'

Het lijkt er sterk op dat Vitesse de club in de eredivisie gaat worden die het hoogste transferbudget in FIFA11 krijgt toegewezen. Naar verluidt zal de ploeg, die werd overgenomen door Merab Jordania, tussen de 10 en 15 miljoen euro te besteden hebben aan het begin van een carrière-modus. De kans is daarnaast erg groot dat het in de nieuwste telg van FIFA niet zo zal zijn dat het team met de hoogste rating ook het hoogste transferbudget krijgt. Met deze nieuwe verandering wordt er geprobeerd om de game zo realistisch mogelijk te maken.

Waarschijnlijk zal Feyenoord door deze nieuwe verandering in een carrière-modus in FIFA11 er het meest op achteruit gaan. De ploeg uit Rotterdam kent vandaag de dag genoeg moeite om financieel rond te komen, waardoor EA waarschijnlijk zal besluiten om Feyenoord in FIFA11 een laag transferbudget te geven.

Daarnaast ligt het ook in de lijn der verwachting dat ook PSV en Ajax een beperkt transferbudget krijgen in FIFA11, aangezien beide ploegen al het nodige geld uitgaven afgelopen maand aan nieuwe versterkingen.