FIFA 23 | FIFAVoetbal

Vijfde en zesde batch Summer Transfers verwerkt

De transfercarrousel is in volle gang, en dan kan EA natuurlijk niet achter blijven. Na de eerdere vier ‘summer-transfer batches’, zijn nu ook de vijfde en zesde doorgevoerd. In deze batches zitten onder anderen Bruno Martins Indi bij FC Porto en Antoine Griezmann bij Atlético Madrid. In de zesde update zitten vooral wat minder bekende spelers.

Vijfde batch

De lijst wordt wederom voornamelijk vertegenwoordigd door bronzen en zilveren spelers. In deze batch zijn er ook wat Nederlandse transfers te vinden, zo heb je bijvoorbeeld Schalk ‘De bomber van Breda’. Hij zal spelen voor het Deventerse Go Ahead Eagles. Anass Achahbar zal Feyenoord gaan versterken nadat hij was verhuurd aan Arminia Bielefeld. Ook Michael Zullo zal terugkeren na een periode in zijn geboorteland Australië, hij zal volgende seizoen voor FC Utrecht spelen. Verder zien we Doke Schmidt die volgend seizoen de kleuren van SC Heerenveen gaat vertegenwoordigen. De Nederlander keert terug van een verhuur aan laagvlieger Go Ahead Eagles. Bekijk de volledige lijst hier!

 

Zesde batch:

De speler die de hoogste rating heeft is Antoine Griezmann, hij heeft er één van 82. Hij gaat van Real Sociedad naar Atlético Madrid, de Spaans kampioen van het afgelopen seizoen. FC Porto fans zullen zeer content zijn met deze batch, aangezien er liefst vijf spelers in deze batch zitten die naar Os Dragões verhuizen. De vijf spelers zijn: Cristian Tello (79,LW), Casemiro (77,CM), Adrián (77,CAM), Yacine Brahimi (73,CAM) en Bruno Martins Indi (72,LB).

 

Ook zijn er twee nieuwe spelers van Arsenal te bewonderen, David Ospina (75,GK) en Calum Chambers (63, RB). Overige transfers zijn: Dejan Lovren (Van Southampton naar Liverpool, 79, CB), Michu (Van Swansea City naar Napoli, 79, ST) en Esteban Granero (Van QPR naar Real Sociedad, 78, CM).

Auteurs: JoëlAjax en FCMax