FIFA 23 | FIFAVoetbal

Vierde batch zomertransfers doorgevoerd

EA Sports is de laatste dagen hard aan de slag gegaan met de summer transfers in FIFA 14 Ultimate Team. De lijst wordt voornamelijk vertegenwoordigd door zilveren en bronzen spelers, er zijn ditmaal twee gouden spelers in de lijst genoteerd, waaronder Didier Drogba met zijn transfer naar zijn oude liefde Chelsea, de club waarmee hij de Champions League won.

De tweede gouden speler die opgenomen is in deze lijst is Serge Aurier, eveneens Ivoriaan. Hij stapt over naar het steenrijke Paris Saint-Germain van Zlatan Ibrahimovic, echter is het wel op huurbasis. Door de komst van Aurier zal Gregory van der Wiel hard moeten vechten voor een plek in de basis. Ook Ben Sahar is opgenomen in deze batch. Hij wordt geselecteerd voor Hertha BSC, echter is hij wel al gecontracteerd door de Nederlandse promovendus Willem II. 

 

Nog een opvallende naam in de lijst is die van Dave Bulthuis. Hij stapte van FC Utrecht over naar het Duitse FC Nürnberg. Michael Zullo zal hem opvolgen in de Domstad. De Rotterdamse Jerson Cabral staat ook in de lijst, na een periode bij ADO Den Haag keert hij terug naar FC Twente. Verdere binnenlandse transfers zijn: Ramon Zomer (Heerenveen –> Heracles Almelo), Rydell Poepen (NAC Breda –> ADO Den Haag), Danny Verbeek ( Standard Luik –> FC Utrecht), Ben Rienstra (Heracles Almelo –> PEC Zwolle), Sergio Padt (AA Gent –> FC Groningen) en Arkadiusz Milik (Bayer Leverkusen –> Ajax Amsterdam). Bekijk de volledige lijst hier!

Auteur: JoëlAjax