FIFA 23 | FIFAVoetbal

Vernieuwde team management in FIFA 15

Ondanks dat Gamescom 2014 woensdag pas van start gaat, stroomt toch het FIFA 15 nieuws binnen. Afgelopen dagen las je al de nieuwe licentie met de Premier League en ook de nieuwe licentie met de Turkse competitie. Zo komt EA Sports nu met een vernieuwde team management naar buiten. 

Team management is flink op de schop genomen. Met een vernieuwde management kun je je spelers optimaal het veld op sturen!

  

Tot maar liefst 6 opstellingen kun je bewaren. Per tegenstander zou je dus je favoriete opstelling kunnen gebruiken die bij de tegenstander past. Deze optie is trouwens alleen mogelijk in de mode carrière. 

 

Zoals elk jaar is het mogelijk om een aangepaste tactiek te maken, of de opstelling te veranderen. Ook het kiezen van aanvoerder, hoek- en strafschoppen en vrije trappen. Dit blijft ook. Wat juist vernieuwend is, is dat je je spelers aanvallende taken of juist verdedigende taken kunt meegeven. Deze spelers zullen dan zich nog beter aanpassen op jouw tactiek. Verder zijn de beste statistieken van de speler nog beter zichtbaar gemaakt in het team management.  Kenmerken als snelheid, schieten, passen, verdedigen en fysiek zijn direct te zien. 

  

Meer nieuws zal rondom Gamescom 2014 bekend gemaakt worden. Houd daarom FIFAVoetbal in de gaten op Facebook of deze site!