FIFA 23 | FIFAVoetbal

Vacatures FIFA Voetbal

Vanwege enkele wisselingen die in de afgelopen periode hebben plaatsgevonden, hebben we intern besloten om op bijna alle vlakken binnen de crew een vacature uit te zetten. Wil jij graag deel uitmaken van de FIFA Voetbal crew? Lees dan snel verder.

Vacature Moderatie

FIFAVoetbal is per direct op zoek naar versterking voor de sectie Moderatie. Als moderator ben je een soort ordebewaker op het forum. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die zich niet te snel laten uitlokken in conflicten en ze daarmee ook kunnen oplossen. Je moet over een objectieve kijk op personen en zaken beschikken en tevens ben je verantwoordelijk voor de overzichtelijkheid van het forum. Jij zorgt er samen met de andere moderatoren en jouw sectieleider voor dat men zich netjes gedraagt en dat het forum gezuiverd blijft van onzinnige topics en boodschappen. Wil jij ons hierbij helpen? Meld je dan nu aan! Stuur hiervoor één PM naar drie ontvangers, namelijk FV.Cavendish, FV.Poseidon en FV.Marius.

Vacature Marketing 

Beheers jij de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift? Vind je het leuk om contact te leggen met mogelijke partners voor FIFA Voetbal en met clubs en spelers?

Dan is ons Marketingteam misschien wel op zoek naar jou! Om onze marketingactiviteiten uit te breiden, is FIFA Voetbal op zoek naar nieuwe leden voor onze marketingafdeling. 

Op korte termijn willen we ons werkveld verbreden en daarbij kun jij een belangrijke schakel zijn. Je krijg van ons je eigen, professionele, e-mailadres. Daarnaast krijg je in het begin begeleiding van de  andere leden die op dit moment de marketing verzorgen. Daarnaast kun je mee met leuke tripjes naar bijvoorbeeld de Gamescom, First Look en wanneer EA ons uitnodigt, naar het Benelux-hoofdkantoor van EA Sports.

Lijkt dit je interessant? Stuur dan een Nederlands- en Engelstalige sollicitatie per mail maar marius@fifavoetbal.net of, indien je forumlid bent, per Personal Message.

Vacature Redactie

In de aanloop naar de release van FIFA 15 zijn wij op zoek naar een nieuwsredacteur. Als redacteur van FIFAVoetbal is het bedoeling dat je zoveel mogelijk nieuws rondom FIFA 15 vergaart, om hier vervolgens een nieuwsbericht van te maken. Daarnaast zul je ook na de release ten allen tijde het laatste nieuws omtrent de game in de gaten gaan houden.

Hiervoor zijn wel enkele eisen:
– Vanzelfsprekend is het een must om de Nederlandse taal goed te beheersen. Om deze reden kunnen wij om een proefstuk vragen;

– Motivatie is essentieel. Het is belangrijk dat je het leuk vindt en niet binnen de kortste keren aan komt zetten met een motivatieprobleem;

– Enige ervaring is gewenst.

Lijkt jou het wat om FIFAVoetbal-nieuwsredacteur te worden en denk je te voldoen aan de bovenstaande eisen? Stuur dan middels een PM een sollicitatie naar FV.Marius en FV.Thomas met jouw motivatie, daarnaast mag je deze ook per mail richten aan marius@fifavoetbal.net.

Talentpool Redactie

Vanwege het feit dat twee leden geen deel meer uitmaken van de Talentpool, is ook op dit vlak ruimte ontstaan. Heb jij de intentie om op termijn vaste redacteur te worden voor FIFAVoetbal en vind je het leuk om stukjes te schrijven en jezelf zodoende te ontwikkelen en weet je daarnaast van jezelf dat je eerst nog wat ondersteuning kunt gebruiken op tekstueel gebied?

Twijfel dan niet en stuur een PM naar FV.Marius en FV.Thomas.