FIFA 23 | FIFAVoetbal

Vacature redacteur FIFAVoetbal

Na enkele verschuivingen binnen het team van FIFAVoetbal is er een plek in de redactie vrijgekomen. Wij zien die natuurlijk graag snel opgevuld worden, maar kwaliteit is uiteraard het belangrijkste. Denk jij een versterking te kunnen zijn voor de FV-crew op redactioneel gebied? In dit nieuwsbericht vind je de taken van een redacteur op FIFAVoetbal.

Om een plekje in de redactie te verdienen, moet je natuurlijk wel aan enkele eisen voldoen. Lees de onderstaande punten goed door en volg eventueel de verdere instructies.

 

– Het op zoek gaan naar én het schrijven van nieuwsberichten over recente FIFA-edities (FIFA 14, staks FIFA 15);

– Het schrijven van dossiers over clubs en/of spelers in de recentste FIFA-editie;

– Het schrijven van de vaste rubrieken (denk nu vooral aan FV’er Of The Month);

– Het bijhouden van o.a. de poll, de stelling v/d week en het up-to-date houden van de site.

Het is mogelijk dat een redacteur zich niet aan al deze taken hoeft te binden. Mocht je dus wél redacteur willen worden, maar een specifiek aspect je niet aanspreken; dit is bespreekbaar. 

 

Uiteraard heb je ook bepaalde kwaliteiten (competenties) nodig wil je in aanmerking komen voor de functie van redacteur. Deze zijn voornamelijk:

 

– Een aanvaardbare schrijfstijl waar (zo mogelijk) nog rek in zit;

– Interesse in FIFA, of het in ieder geval leuk vinden om hierover te schrijven;

– Een zekere vorm van enthousiasme die we in het begrip motivatie goed samen zouden kunnen vatten.

 

Mocht je interesse in de vacature te hebben dien je een PM op te sturen naar FV.ZwareJongen en FV.Zeus. Hierin ga je in op jouw motivatie voor de functie van redacteur en stuur je een proefstukje mee. Dit proefstukje mag van alles zijn, zolang wij maar jouw huidige staat van dienst op tekstueel gebied af kunnen lezen.