FIFA 23 | FIFAVoetbal

Update: Team of the Season

Het voetbalseizoen is in alle landen bijna weer ten einde. De kampioenen zijn voor een groot deel bekend, de Europese tickets zijn verdeeld en ook de ploegen die degraderen zijn bijna bekend. Maar welke spelers bereiken dit jaar Team of the Season en vanaf wanneer zijn de spelers bekend? Vandaag kwam Electronic Arts naar buiten met een bericht over Team of the Season.

Zoals iedereen vast wel gemerkt heeft is begin dit jaar FIFA Ultimate Team veranderd, EA introduceerde begin dit jaar de prijsklassen. Dit omdat EA het spel voor iedereen eerlijk en leuk wil houden en het speelveld voor alle FUT-Fans gelijk moet blijven. Zeker met evenementen als Team of the Season moet iedereen een eerlijke kans krijgen op het verkrijgen van spelers. Met de prijsklassen word vooral het illegaal verkrijgen van coins tegen gehouden.

Om deze redenen zal Electronic Arts dit jaar later komen met Team of the Season, en willen ze er voor zorgen dat het allemaal eerlijk gaat. Ze willen FIFA Ultimate Team verbeteren, en zo waar nodig belangrijke wijzigingen uitvoeren.

De komende weken gaat EA ook nog een wijziging aanbrengen in FIFA Ultimate Team, en wil het hiermee bedriegers tegenhouden. De FUT spelers zullen meer kans krijgen TOTS in-form te bemachtigen.

Wil jij alvast mee discussiëren over wie er dit jaar in het Team of the Season moet komen? Bekijk dan het FUT 15 – Team of the Season topic op het forum. Wil je meer informatie over TOTS houd de website dan in de gaten!