FIFA 23 | FIFAVoetbal

Update: Bericht Feyenoord faces was 1 april grap

2 april 2011 – Niet dat iemand het nog niet doorhad, maar we konden het niet laten. Het is immers ook onze droom om meer Eredivisie faces in EA’s nieuwste FIFA game te hebben. Hierdoor waren we helaas bestookt met het 1 april virus, waardoor we jullie één keertje dit jaar op het slechte been wilde zetten. Door een goed bewerkte foto van FV.Martins’91 bracht de grap ook buiten FV veel populariteit met zich mee, waardoor we kunnen spreken van een ‘geslaagde’ 1 april grap. Nu kunnen we slechts hopen dat de roeping om meer Eredivisie faces ook bij EA Sports is aangekomen! Klik op ‘meer’ om de originele foto met de bewerkte foto te vergelijken!

Originele FIFA 12 foto  Bewerkte foto door FV.Martins'91

Onderstaand het nieuwsbericht dat met 1 april gepubliceerd was:

Nadat eerder van een aantal buitenlandse teams, waaronder Newcastle United en Olympique Marseille, bekend werd dat het volledige team zou worden voorzien van faces, is er nu ook goed nieuws voor de Eredivisie! EA Sports heeft namelijk een tijdje terug een bezoek gebracht aan Rotterdam-Zuid om de voltallige selectie van Feyenoord op de foto te nemen. Hierdoor zullen spelers als Fer, Wijnaldum en de Vrij in FIFA 12 verschijnen met een levensechte face.

In totaal zijn er 28 spelers op de foto gezet. Alleen Bart Schenkeveld ontbrak bij het nemen van de foto’s, waardoor deze waarschijnlijk geen face zal hebben in FIFA 12. Het is nog onduidelijk of er nog meerdere clubs uit de Eredivisie onder handen zullen worden genomen.