FIFA 23 | FIFAVoetbal

UEFA EURO 2012 verschijnt als uitbreiding op FIFA12

Electronic Arts Inc. heeft vandaag officieel bekendgemaakt dat EA SPORTS™ UEFA EURO 2012™ als uitbreiding van FIFA 12 wordt uitgebracht. Het is voor het eerst in de FIFA-historie dat een EK of WK game niet als standalone-versie wordt uitgebracht, maar als uitbreiding op een bestaande game. De game, die in het teken van het EK in Polen en Oekraïne staat, is beschikbaar vanaf 24 april en zal enkel voor de XBOX360, PS3 en PC released worden.

Euro 2012

In EA SPORTS UEFA EURO 2012 sta je als speler te midden van alle opwinding van het officiële toernooi. Je kunt kiezen uit alle nationale teams van de 53 UEFA-landen en spelen in de 8 officiële stadions. Onderga de geweldige sfeer van een van de grootste en best bekeken sportevenementen ter wereld. Speel als je favoriete land in een volledig authentiek online* UEFA EURO 2012™-toernooi. Neem het op tegen rivaliserende landen in de groepsfase, overleef de spannende knockout-ronden en sleep de UEFA EURO 2012-titel binnen. Ook kun je de kwalificatie van UEFA EURO 2012 nog een keer beleven met uitdagingen die zijn gebaseerd op de echte wedstrijden. En je kunt belangrijke momenten van het UEFA EURO 2012-toernooi overspelen via een live service die de game regelmatig voorziet van updates. Fans kunnen ervaringpunten verdienen in uitdagingen en met hun EA SPORTS Football Club-profiel in niveau stijgen.

Euro 2012 Euro 2012

“Deze game speelt in op de passie die supporters hebben voor hun nationale team. Ze komen al hun nationale rivalen tegen in de game en ondergaan alle emoties van het UEFA EURO 2012™-toernooi”, zegt producent Sebastian Enrique. “We maken gebruik van de beste FIFA-game ooit, voorzien de game meteen van digitale content op basis van het belangrijkste toernooinieuws en bieden een exclusief nieuw speltype dat de gamers op een unieke en meeslepende manier uitdaagt.”

Euro 2012

Het compleet nieuwe speltype Zegetocht is exclusief ontworpen voor UEFA EURO 2012. In dit speltype kun je zelf een team samenstellen en het opnemen tegen andere landen in een strategische strijd om Europa. Kies je favoriete Europese speler of Virtuele prof uit FIFA 12 als aanvoerder van je eigen team en win wedstrijden om betere spelers te verdienen. Je kunt spelers kiezen uit de landen die je verslaat. Hoe sterker het land, hoe beter de spelers zijn die je kunt kiezen. Versla alle 53 landen en verover heel Europa.

Euro 2012 Euro 2012

Wat vind je van deze nieuwe slag van EA Sports? Discussieer mee op het forum!