FIFA 23 | FIFAVoetbal

Tutorial: Kits en Faces importeren in FIFA 11!

FV.Luces heeft een tutorial gemaakt: hij legt haarfijn uit hoe je kits kunt importeren in je FIFA 11 met behulp van Creation Master 2011. Door deze tutorial te volgen weet je hoe je een logo, een shirt texture, shirt-bump texture, een broek-en-sokken texture en een broek-en-sokken-bump texture in CM11 kunt plaatsen. Ook legt de downloadmaker je keurig uit hoe je met dit programma ook faces in FIFA 11 kunt krijgen!

FV Tutorial

De gehele tutorial staat op het forum; klik hier. Dankzij deze uitleg kun je vanaf nu feilloos de kits installeren die FIFAVoetbal voor je maakt. Zodoende kun je het werk van FV.Luces, FV.Pascal, FV.Robbin, FV.Nozema, FV.Tim en FV.Jan zo snel mogelijk in je FIFA 11 zetten. Als je alles download, zal je FIFA een stuk mooier worden!

FV Tutorial

De tutorial over het importeren van faces kun je hier vinden. Zo kun je bijvoorbeeld faces van Theo Janssen, Bryan Ruiz en Jeremain Lens in FIFA 11 plaatsen. Deze faces zijn te vinden in het downloadcentrum, onder de noemer ‘FV.Luces Facepack Vol. 1’ en ‘FV.Luces Facepack Vol. 2’. Veel plezier met importeren en natuurlijk vooral met het spelen!