FIFA 23 | FIFAVoetbal

Top 10: Welke Eredivisie spelers verdienen een upgrade in FIFA 16?

6. Ziyech

Ondertussen zijn we een half seizoen verder en hebben spelers zich ook weer verder ontwikkeld. Een aantal spelers verdienen dan ook een upgrade in FIFA 16. In het overzicht hieronder ziet u welke spelers volgens ons een upgrade verdienen.

10. Riechedly Bazoer – 76

Deze middenvelder van Ajax heeft dit jaar zijn doorbraak beleeft en is met zijn pas 19 jaar nu al een sterkhouder op het middenveld. Na een goed half jaar genoot hij al interesse van sommige Europese (top)clubs.

10. Bazoer

9. Kenny Tete – 76

Heeft in het begin van het seizoen de concurrentiestrijd met Ricardo van Rhijn gewonnen en is sindsdien niet weg te denken uit de basis. Is met zijn goede verdediging -en aanvalsmentaliteit de complete vleugelverdediger.

9. Tete

8. Iliass Bel Hassani – 71

Deze behendige vleugelaanvaller van Heracles Almelo is dit seizoen heel belangrijk voor de club. Mede dankzij hem staat Heracles Almelo op een verdiende 4e plek in de Eredivisie.

8. Bel Hassani

7. Jorrit Hendrix – 74

Heeft de afgelopen seizoenen vooral minuten gemaakt als invaller, maar heeft dit seizoen dan toch eindelijk een basis plek verdient. Trainer Phillip Cocu gaf hem de voorkeur boven Adam Maher. Met zijn belangrijke onderscheppingen en steekpasses is Jorrit Hendrix zeer belangrijk voor PSV dit seizoen.

7. Hendrix

6. Hakim Ziyech – 77

Misschien dé speler die het meest een upgrade verdient. Terwijl FC Twente een rampseizoen doormaakt, beleeft Hakim Ziyech het seizoen van zijn leven. Met zijn 10 doelpunten en 5 assists dit seizoen en de crisis bij FC Twente lijkt een vertrek in de winter haast onvermijdelijk.

6. Ziyech

5. Anthony Limbombe – 69

Probeerde in het begin van het seizoen een transfer naar Leeds United te forceren, maar is uiteindelijk toch bij NEC gebleven. De snelle Belg is dit jaar een van de revelaties bij NEC en verdient dan ook een upgrade.

5. Limbombe

4. Nacer Barazite – 70

Heeft met zijn pas 25 jaar al bij maar liefst zes clubs gespeeld, maar heeft nu bij FC Utrecht dan eindelijk zijn plekje kunnen vinden. Dit seizoen heeft hij zijn talent waar kunnen maken en hij zal dan ook hoogst waarschijnlijk bezig zijn aan zijn laatste seizoen bij de club uit Utrecht.

4. Nacer Barazite

3. Rick Karsdorp – 72

Begon in zijn carrière als middenvelder, maar is uiteindelijk naar de rechtsback positie verkast. Karsdorp bleek van nature een sterke verdediger en kan ook aanvallend zijn steentje bijdragen. Met zijn goede passing is Rick Karsdorp vaak belangrijk voor Feyenoord.

3. Rick Karsdorp

2. Bart Ramselaar – 67

Beleefde dit seizoen zijn doorbraak bij FC Utrecht en is – met zijn uitstekende dribbels en sleutelpasses – aanvallend altijd gevaarlijk. Er is dan ook geen twijfel over mogelijk dat Bart Ramselaar een upgrade verdient.

2. Ramselaar

1. Dominic Solanke – 66

Wordt dit jaar gehuurd van Chelsea en staat daar bekent als een van de grootste talenten van de club. Solanke is aanvallend altijd gevaarlijk met zijn goede fysiek en dribbels. Met zijn staat van dienst dit half jaar verdient Dominic Solanke dan ook een flinke upgrade.

1. Solanke

Bron FIFA ratings: Sofifa