FIFA 23 | FIFAVoetbal

The Journey zal verdergaan in FIFA 18

Het stond voorheen nog niet vast, maar het is geen grote verrassing dat EA heeft bevestigd dat FIFA 18 eraan komt. Dat werd gisteren duidelijk tijdens een aandeelhoudersvergadering. EA wil verdergaan aan een project waar ze in FIFA 17 mee zijn gestart: The Journey.

Veel maakt EA nog niet bekend over FIFA 18, maar het is duidelijk dat er een paar grote wijzigingen komen in de verhaalmodus. Zo zullen er nieuwe personages en verhaallijnen worden gecreëerd om het leuk en interessant te houden voor de speler. De grootse extra die EA wil toevoegen is het tweede seizoen. Momenteel kan je slechts één seizoen als Alex Hunter spelen en daarna houdt het op. Dit stelde vele FIFA-spelers teleur. Maar omdat volgens EA meer dan 10 miljoen spelers zich hebben gewaagd aan The Journey, willen zij hier graag op uitbreiden.

Verder had Andrew Wilson (CEO van EA) het volgende te zeggen:
“FIFA 18 zal bouwen op de fundering die we dit jaar gecreëerd hebben met de verhaalmodus en zal spelers terugbrengen naar The Journey met Season 2 met nieuwe personages en nieuwe verhaallijnen. Ons ontwikkelteam in Vancouver levert diepe en innovatieve nieuwe ervaringen in de nieuwe game dit jaar, waaronder Ultimate Team en het creëren van de meest emotioneel meeslepende en verbonden FIFA die we ooit geproduceerd hebben.”

Naast The Journey was er ook even kort de aandacht voor FIFA 18 in het geheel. FIFA 18 moet de meest emotionele en bijzondere FIFA ooit worden. Meer is nog niet bekend en dus zullen we op EA moeten wachten totdat zij het volgende nieuws naar buiten brengen. Een mogelijk datum is in juni, dan vind volgens de E3, EA Play plaats.