FIFA 23 | FIFAVoetbal

Pre-kwalificatietoernooi FIFA Interactive World Cup

Ben jij de beste FIFA 12 speler in België en wil je dat graag komen bewijzen aan iedereen? Electronic Arts en Game Mania organiseren op zaterdag 24 maart opnieuw een Belgische voorronde voor de FIFA Interactive World Cup. De winnaar hiervan wint een ticket voor de kwalificatiewedstrijd in Frankrijk.

FIWC België`

Na afloop van de spannende wedstrijden van het pre-kwalificatietornooi weten we wie België vertegenwoordigt tijdens de grote kwalificatiewedstrijd in Frankrijk op 15 april 2012 waar hij of zij zich kan plaatsen voor de Grand World Final later dit jaar. 

De winnaar van de die finale ontvangt later dit jaar o.a. 20.000 dollar en is verzekerd van een zitje tijdens de uitreiking van de prestigieuze FIFA Ballon d’Or. In 2011 namen wereldwijd meer dan 900.000 spelers deel aan dit grootse virtuele internationale voetbalevenement.

Belgische FIFA 12 spelers die willen deelnemen worden samen met hun supporters op 24 maart verwacht in het Game Mania filiaal te Merksem. Inschrijven is verplicht. De eerste 64 deelnemers die zich inschrijven via www.FIWC.be kunnen echter gratis de strijd aangaan met hun tegenspelers op PS3 tijdens de zoektocht naar het beste Belgische virtuele voetbaltalent.

De winnaar van de Belgische voorronde voor de FIFA Interactive World Cup is de officieuze Belgische FIFA 12 kampioen. Hij of zij mag zich klaar maken om later dit jaar ons land te vertegenwoordigen tijdens het kwalificatietornooi in Parijs waaraan nog 31 andere finalisten deelnemen. Deze wedstrijden vinden plaats op de voetbalbeurs GalaxyFoot in Parijs De beste deelnemergaat later dit jaar de strijd aan met de winnaars uit de andere landenin de grote finale.

Deze qualifier is enkel toegankelijk voor mensen met een Belgische nationaliteit en vanaf veertien jaar. Meer informatie is te vinden op: http://www.prog4mer.be/