FIFA 23 | FIFAVoetbal

Poll: Zlatan Ibrahimovic is de beste aankoop van PSG

De Franse club Paris Saint-Germain werd in de zomer van 2011 plotseling overgenomen door een rijke groep mensen uit Qatar, waardoor de tweevoudig winnaar van de Franse landstitel opeens één van de rijkste clubs van Europa werd. Wij vroegen ons dus af wie volgens jou de beste aankoop is van de steenrijke club.

Volgens de bezoekers was oud-Ajacied Zlatan Ibrahimovic de beste aankoop van de club met 58% van alle stemmen. De Braziliaanse verdediger Thiago Silva, ploeggenoot van Zlatan bij AC Milan, eindigde op de tweede plek met 20% van de stemmen. Ezequiel Lavezzi, eveneens afkomstig uit de Italiaanse Serie A kreeg 11% van het vertrouwen van alle stemmers en eindigde daarmee op een mooie derde stek.

In de volgende poll willen wij weten wie Jan Vertonghen moet opvolgen bij landskampioen Ajax in het hart van de defensie. De club toonde onlangs interesse in het Spaanse talent Marc Muniesa, maar denkt ook aan NEC-speler Bram Nuytinck als mogelijke opvolger van Vertonghen, die vorige week vertrok naar het Engelse Tottenham Hotspur. De uitslag van die poll wordt volgende week bekendgemaakt.