FIFA 23 | FIFAVoetbal

Poll: Welke gamemodus ga jij als eerste gebruiken in FIFA 16?

Aanstaande donderdag is het dan eindelijk zover. Dan zitten we allemaal weer te wachten op de postbode die het pakketje met FIFA 16 bezorgd of stappen we op de fiets naar de plaatselijke gamewinkels om FIFA 16 op te halen. Maar wat gaan we nou als eerste doen wanneer we de game in ons bezit hebben? Beginnen we direct een carrière of kiezen we toch voor Ultimate Team?

Op bovenstaande vraag kregen wij het antwoord in onze poll. In de uitslag van de poll is te zien dat Toernooien de minst populaire gamemodus uit FIFA is. Niemand stemde op deze optie en hierdoor had deze optie uiteraard 0% van de stemmen.

Een klein deel van de stemmen begint gelijk met online gamen. Zij beginnen gelijk met profclub of proberen zo snel mogelijk divisie 1 te bereiken. De optie Online kreeg 6% van de stemmen en eindigt daarmee net boven toernooien.

In de demo was het al mogelijk om met een aantal ploegen aftrap te spelen, en ook in FIFA 16 kiest en deel om hiermee te beginnen. Misschien bekijken zij wel eerste de nieuwe tenue’s en daarna spelen ze hun eerste FIFA 16 wedstrijd met hun favoriete ploeg. De optie Aftrap kreeg 16% van de stemmen.

Nu komen we aan bij de toch wel meest favoriete gamemodus. Maar welke eindigt er bovenaan? Is dat carrière modus of toch FIFA Ultimate Team? Het antwoord op deze vraag is carrière modus. Deze optie kreeg 57% en eindigde hiermee dik boven FIFA Ultimate Team dat het moet doen met 22% van de stemmen.

Vanaf nu kan je stemmen op de volgende Poll: Wie wint de topper tussen PSV en Ajax? Deze wedstrijd staat op zondag 4 oktober op het programma, en is voor PSV de tweede topper van het seizoen. Eerder wisten ze Feyenoord al te verslaan, voor Ajax is dit de eerste echte test.