FIFA 23 | FIFAVoetbal

Poll: Wat vind jij van de nieuwe lay-out van FIFAVoetbal?

Zo als iedereen vast al wel gemerkt heeft, is vorige week de website en het forum van FIFAVoetbal in een nieuw jasje gestoken. De website was vorige week een tijdje niet online om te werken aan het nieuwe design en met resultaat. Sinds een week staat het nieuwe design online. Maar wat vinden de leden en bezoekers van de nieuwe website? Dat was de vraag van deze week in de poll.

Er zijn toch nog een aantal mensen die liever het oude design zien, en de oude lay-out missen. 11% van de stemmers ging voor Ik mis de oude lay-out. Ook is er 17% die vind dat de nieuwe website er mee door kan, deze hebben gestemd op Kan er mee door.

Gelukkig is het merendeel zeer tevreden met de website en het forum. 31% geeft aan dat ze de website mooi vinden, maar ze moeten toch nog even wennen aan de aanpassingen. Zij gingen voor Mooi, maar moet er nog aan wennen.

Het overige aantal van 41% is heel tevreden met de update. De spelers en clubdossiers zijn overzichtelijk op de website geplaatst, nieuwsberichten worden weer bijgehouden en natuurlijk het forum is een stuk overzichtelijker geworden. Ook de lay-out is een hele verbetering. Dit aantal stemmers koos voor Een hele verbetering.