FIFA 23 | FIFAVoetbal

Poll: Wat vind je tot nu toe van FIFA 16?

Nu FIFA 16 inmiddels ongeveer drie weken officieel verkrijgbaar is in alle winkels, heeft het gros van alle spelers ondertussen wel een mening gevormd over het nieuwste spel. Hebben de nieuwe features, waaronder natuurlijk het vrouwenvoetbal en FUT-draft, van Electronic Arts impact op jou gemaakt, of vind je FIFA 16 een complete flop geworden? Op deze vraag konden de bezoekers van FIFAVoetbal deze week hun mening geven.

Ongeveer 60% van de stemmers reageerde vol enthousiasme op deze vraag. Volgens hen heeft EA goed werk geleverd, en hebben ze er voor gezorgd om ook wéér van FIFA 16 een geslaagd spel te maken. Met de vernieuwde gameplay is FIFA nog realistischer geworden, aangezien het veel meer ‘voetballen’ is zoals het er ook in de werkelijkheid aan toe gaat. FUT-draft is voor velen dé leukste toevoeging van dit jaar! Hierin kun je door middel van keuzes maken je eigen team samenstellen, om er volgens een toernooi mee te spelen.

Voor sommigen (20%) is FIFA 16 nog een beetje wennen. Een andere gameplay kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je jouw favoriete speelstijl ietwat moet aanpassen, aangezien deze niet meer effectief is, of jouw favoriete onderdeel is een klein beetje veranderd. FIFAVoetbal begrijpt dit natuurlijk volkomen, omdat deze vernieuwingen ook in jouw nadeel kunnen werken. We hopen dat jouw twijfels snel weggenomen worden, zodat óók jij weer van dit jaar gaat genieten!

De overige 20% vind FIFA 16 tot nu toe behoorlijk tegenvallen. Ligt het aan de gameplay van dit jaar die jou totaal niet ligt, vind je het vervelend om telkens te moeten toezien hoe de verbinding wordt verbroken aan het einde van een wedstrijd, of heeft EA volgens jou niet genoeg vernieuwing toegevoegd? Laat het ons weten, en hopelijk worden jouw problemen snel opgelost!

Deze week kun je stemmen op de poll: Wie staat er aan het einde van de maand oktober bovenaan in de Eredivisie? Weet Ajax Feyenoord en PSV achter zich te houden, of gaan de uitstekend presterende ploegen Heracles Almelo of PEC Zwolle de Amsterdammers van de troon stoten? Laat het ons weten!