FIFA 23 | FIFAVoetbal

Poll: 'Martins Indi grootste verrassing in selectie Nederlands elftal'

In de ogen van onze trouwste bezoekers was Bruno Martins Indi zonder twijfel de meest opvallende naam in de selectie van het Nederlands elftal, dat het opnam tegen België. Ricardo van Rhijn werd met een aanzienlijk minder aantal stemmen tweede, terwijl het drietal Bas Dost, Nick Viergever en Adam Maher nog minder stemmen kregen. 

De in Portugal geboren Nederlander werd door maar liefst 65% van de gasten als grootste verrassing gezien in de selectie van bondscoach Louis van Gaal. De bezoekers van FIFA Voetbal vonden de uitverkiezingen van alle andere spelers beduidend minder opmerkelijk. Ajacied Van Rhijn eindigde met slechts twintig procent op de tweede plek.

De overige drie opties – Dost, Viergever en Maher – waren naar de mening van onze gasten zelfs nog minder opvallend. Eerstgenoemde kwam met acht procent op de derde plek, terwijl de twee AZ’ers met vijf procent gelijk eindigden.

Bruno Martins Indi grootste verrassing in selectie Nederlands elftal

Vanaf nu kan je wederom stemmen voor een nieuwe poll. We vragen naar jullie mening over de nieuw uitgekomen soundtracks van FIFA 13.