FIFA 23 | FIFAVoetbal

Poll: Ga jij FIFA 16 kopen?

Nu er steeds meer nieuws over FIFA 16 komt kunnen we ook weer gaan kijken of we de nieuwe game willen kopen. Zijn de vernieuwingen leuk genoeg? Of wachten we nog even op meer nieuws. Ook zijn er mensen die de game al besteld hebben, en het misschien wel special voor de extra’s doen. Ook komt Konami met meer nieuws over Pro Evolution Soccer 16, en zijn er misschien FIFA spelers die dit jaar de overtap maken naar PES. Daarom kon je deze keer stemmen op de vraag: Ga jij FIFA 16 kopen?. Bekijk hieronder de resultaten van de Poll. 

Er zijn geen stemmers die twijfelen of ze FIFA 16 gaan kopen, Ik twijfel nog kreeg geen stemmen en eindigt hierdoor onderaan met 0% van de stemmen. Ook op het antwoord Nee, dit jaar geen FIFA voor mij kwam geen stem, hierdoor lijkt het dat de meeste stemmers toch weer voor FIFA 16 gaan.

Helaas stapt 7% van de stemmers over naar Pro Evolution Soccer, zij kozen voor het antwoord Nee, ik stap over naar PES. Aan de trailers van de concurrent van FIFA denken zij te zien dat het een betere game word dan FIFA 16, en maken daarom de overtap.

Ook zijn er stemmers die FIFA 16 al hebben besteld, en misschien wel voor de duurdere maar speciale versies zijn gegaan. Van de stemmers koos 14% voor het antwoord Ja, ik heb hem al besteld!. Zij kunnen de game op de release dag verwachten, en hem over ruim 2 maanden gaan spelen.

De overige 79% en daarmee het hoogste percentage gaat voor Ja, maar ik wacht nog even met bestellen. Zij hebben de keuze al gemaakt, maar wachten nog even met het bestellen van de game en halen hem misschien wel op in de winkel.

Vanaf nu kan je ook stemmen op de nieuwe Poll van de Week, de vraag hiervan is Wat vind je van de nieuwe stadions in FIFA 16?.

Heb jij FIFA 16 nog niet besteld? Dan kan jij hem via deze link reserveren voor de alle consoles. Houd de website de komende dagen ook goed in de gaten voor meer FIFA 16 nieuws.