FIFA 23 | FIFAVoetbal

‘Bij een overwinning op Ajax is Feyenoord titelkandidaat nummer één’

In ‘De stelling van de week’ geeft FIFAVoetbal de kans aan leden om zijn of haar mening te verkondigen over een stelling die namens de crew van FIFAVoetbal gekozen is. De stelling zal voornamelijk gaan over het hedendaagse voetbal. Deze week staat in de Eredivisie de klassieker van Nederland op het programma: Feyenoord – Ajax.

Feyenoord verloor dit seizoen in de Eredivisie nog geen enkel wedstrijd. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst staat na negen speelrondes op 27 punten en heeft een voorsprong van 5 punten op Ajax. De ploeg van Peter Bosz verloor dit seizoen thuis van Willem ll en kwam in de eigen Amsterdam Arena ook niet verder dan 2-2 tegen Roda JC.

Mocht Feyenoord komende zondag de klassieker winnen staat het acht punten los van Ajax. Vandaar de volgende stelling: ‘Bij een overwinning op Ajax is Feyenoord titelkandidaat nummer één’. Denk jij dat Feyenoord komend seizoen eindelijk weer de schaal in handen zal hebben? Discussieer mee op het forum in het topic de stelling van de week.