FIFA 23 | FIFAVoetbal

Nederlandse voorronde FIFA Interactive World Cup 2011

Tijdens de Nederlandse voorronde voor de FIFA Interactive World Cup is een finaleplek te verdienen voor één van de Live Qualifiers in Europa. Op 19 maart aanstaande kun je bij Gamekings Live strijden om deze vrije plek en bij winst zal je gekroond worden tot best FIFA-speler van Nederland.

Nederlandse voorronde FIFA Interactive World Cup 2011

Als je in de voorronde de overwinning naar je toe weet te trekken, reis je naar Berlijn, London, Kopenhagen of Warschau om daar in de kwartfinales in te stromen. Weet je ook daar de hoogste podiumplaats te behalen, dan ga je door naar de FIWC Grand Finale die zal plaatsvinden tijdens het Ballon d’Or Gala in Zurich.
 
De Nederlandse voorrondes vinden 19 maart 2011 plaats in de Utopolis bioscoop, Forum 16 in Almere vanaf 11.00 met de finale om 17.00 uur. Aanmelden ter plaatse vanaf 10.30 uur. Meedoen aan het toernooi kan alleen door middel van een officiële aanmelding via FIWC2011@electronicarts.nl. Er zijn slechts veertig plekken, vol is vol. Inschrijving is mogelijk tot en met 15 maart 2011.

Houd de EA-website in de gaten voor meer informatie. Ga voor alle voorwaarden van het FIWC 2011-toernooi naarwww.fifa.com/fiwc