FIFA 23 | FIFAVoetbal

Mutaties binnen de FIFAVoetbal Crew

Er zijn deze maand veel wijzigingen in de FIFAVoetbal crew doorgevoerd. De zéér gewaardeerde crewleden Aluarth en Pascal besloten er jammer genoeg een eind aan te brouwen, terwijl daartegenover wél weer de terugkeer stond van een FV icoon: Martins’91. Als laatste werd er besloten om Jan-Henk een nieuwe functie te laten bekleden.

Aluarth besloot begin deze maand te stoppen met het moderatorschap. Na een lange periode als kitmaker groeide Aluarth door tot moderator op het forum en was hierbij mede verantwoordelijk voor een lange rustige periode op het forum. Helaas door recente ontwikkelingen op het forum besloot de Overijsselaar te stoppen met zijn taak als moderator, waardoor een vertrek binnen de FV-crew aanstaande was. FIFAVoetbal bedankt Aluarth voor zijn jarenlange inzet als downloadmaker en moderator en hopen hem nog lange tijd als ‘lid van verdienste’ te kunnen begroeten.

Pascal gaf vorige week aan dat hij door tijdgebrek en een verminderde motivatie, zich niet meer in kon zetten voor FIFAVoetbal. FV respecteert uiteraard Pascal’s keuze om de crew te verlaten en bedankt hem voor de goede inzet & de vele downloads die hij gemaakt heeft. Onder andere de Eredivisie Chants Patch en de vele kits die maakte, vielen bij de rest van het publiek in goede aarde. Ook hem hopen we nog lange tijd als ‘lid van verdienste’ op het forum te kunnen begroeten.

Door het vertrek van Aluarth onstond er een leemte bij de functie ‘moderator’. FIFAVoetbal besloot daarom om Jan-Henk door te schuiven als moderator. Hij zal zich niet langer meer enkel met redactionele taken bezig houden, maar zal ook het forum gaan modereren. Daarnaast werd Martins’91 met open armen teruggehaald in de FV-crew en is hij niet langer meer enkel een adviseur, maar zal hij ook als moderator op het forum te zien zijn.