FIFA 23 | FIFAVoetbal

Michel verlaat Crew FIFAVoetbal

FV.Michel heeft zijn taken als crewlid deze week neergelegd. De supervisor was al jarenlang zeer actief voor de Nederlandse FIFA-Community en bovendien een zeer gewaardeerd lid op het forum. Niet voor niets is hij dan ook de enige persoon op het forum die de ‘magische’ grens van 10.000 berichten heeft gepasseerd. Michel zal nu adviseur worden en heeft aangegeven nog altijd actief te willen blijven.

Dat Michel zijn toewijding en doorzettingsvermogen voor FIFAVoetbal zeer gewaardeerd wordt op het forum blijkt uit de door hem verzamelde prijzen. Ieder jaar organiseert FIFAVoetbal de FV Awards waarbij in meerdere categoriën de meest gewaardeerde leden worden gekozen. FV.Michel vergaarde door de jaren heen tweemaal de titel member van het jaar (2008 en 2010) en ook tweemaal crewmember van het jaar (2008 en 2009). Ook heeft de Brabander twee keer beslag gelegd op de titel Voetbalanalist van het jaar (2008 en 2010) en eenmaal op de award Gezelligste member van het jaar (2009).

Deze feiten tonen de waarde van FV.Michel voor FIFAVoetbal aan. Naar eigen zeggen legde hij zijn crew-functie neer wegens het feit dat hij steeds minder lol kreeg in het vervullen van zijn taken en het steeds meer en meer zag als een verplichting. Als member wil Michel actief blijven en dat blijkt ook uit zijn aanstelling als Adviseur. Hij zal samen met Wesley en Martins’91 de ontwikkelingen in de gaten houden rond de site en het forum en de crew voorzien van feedback.

Bij deze wil de crew van FIFAVoetbal Michel bedanken voor zijn tomeloze inzet die hij de afgelopen jaren heeft getoond. Hij was betrokken bij ieder gedeelte van FV en wist bovendien zijn eigen taken perfect uit te voeren. Michel, bedankt!