FIFA 23 | FIFAVoetbal

'Messi verdwijnt van de FIFA cover en wordt vervangen door Colombiaan'

Elk jaar staat er een grote speler op de cover van de FIFA edities. Sinds 2013 bekleed Lionel Messi telkens het hoesje van de voetbalgame. De Franse krant L’Equipe meldde dinsdagavond dat daar naar alle waarschijnlijkheid vanaf FIFA 17 een einde aan komt.

Lionel Messi

Vanaf 2013 staat Lionel Messi onafgebroken op de cover van FIFA, maar het einde lijkt nabij. Het contract tussen de Argentijnse ster en EA Sports loopt namelijk af. Er zijn nog geen signalen dat dit contract verlengt gaat worden, maar het is nog niet uitgesloten dat Messi ook volgend jaar weer op de cover van FIFA verschijnt.

De Franse krant L’Equipe speculeert al over de mogelijke opvolger van Lionel Messi. Teamgenoot Neymar en Real Madrid ster Cristiano Ronaldo vielen meteen af, omdat beide een contract hebben met Konami. Volgens L’Equipe zou James Rodriguez de grootste kanshebber zijn om het stokje van Messi over te nemen.

De Colombiaan maakt geen uiterst sterk seizoen door bij Real Madrid en staat momenteel derde in de Primera Division. Onlangs is hij nog in verband gebracht met een transfer naar Manchester United.

Wie moet volgens jou op de cover van de nieuwe FIFA? Laat het hieronder in een reactie weten!