FIFA 23 | FIFAVoetbal

Kaarten beschikbaar voor Firstlook

Al zeven jaar lang is Firstlook hét digital lifestyle-event waar de internationale games- en hardware industrie haar nieuwe producten voor het komend najaar aan de Nederlandse en Belgische consument toont. Dat betekent dat gamers in Utrecht de beste games kunnen spelen op PC en consoles nog voordat deze games in de winkels liggen.

Deze primeurs zorgen er samen met top eSports, cosplay, competities en de verkoop van games en hardware voor dat Firstlook elk jaar dé place-to-be voor de gamer is. FIFA 15 is natuurlijk ook van de partij met een toffe stand! Dus een goede reden om Firstlook te bezoeken!

Heb je nog geen kaarten voor Firstlook? Dan bieden wij, FIFAVoetbal en Gamekings, jou de mogelijkheid om op zondag 12 oktober met een vriend/vriendin een bezoekje te brengen aan Firstlook 2014!

Wat moet je hiervoor doen? Heel simpel: ga naar de Facebook pagina van FIFA Voetbal, like en share het Firstlook bericht en je maakt automatisch kans! Woensdag 8 oktober om 20:00 maken we een winnaar bekend, dus wees er snel bij!

Let op! Je moet 14 jaar of ouder zijn.