FIFA 23 | FIFAVoetbal

Iphone: FIFA 11 nu te downloaden!

Nadat we de laatste dagen vooral nieuws voorbij zagen komen over de console- of pc-versie van FIFA 11, passeerde er vandaag een opvallende bericht van de Iphone-versie. Net als FIFA 10 is ook FIFA 11 dit jaar weer in Applestore te vinden voor een prijs van €3,99. Dat is ongeveer gelijk aan drie pakjes boter, de moeite waard om even verder te lezen dus!

FIFA 11 op de Iphone zal, net als op de andere consoles, een groot aantal verbeteringen hebben. Het commentaar is flink verbeterd, het spel heeft nóg betere graphics en de bediening is er volgens EA Sports een stuk op vooruit gegaan. Naast de speeltechnische verbeteringen zijn er tevens meer teams en spelers bijgekomen. EA Sports heeft het over meer dan 500 teams in 50 authentieke stadions.

FIFA 11

Wat betreft de bediening is er binnen FIFA 11 rekening gehouden met zowel nieuwe als ervaren spelers. Het is in FIFA 11 bijvoorbeeld mogelijk om via een ‘swipe’ met je vinger, de speler te laten versnellen. Ook het 360 graden bewegingssysteem zou in de Iphone-versie verwerkt zijn. Naast dit zijn tevens de spelonderdelen Season Mode, Tournament Mode en Quick Match in de Iphone game te vinden. Al met al beloofd de Iphone versie van FIFA 11 flink wat mogelijkheden te hebben en dat voor nog geen €4,-. Of het nu over een marketingpraatje van EA Sports gaat of dat er daadwerkelijk een goede Iphone game uitgebracht is, valt nog te bezien. Wij (FIFAVoetbal) hebben de game nog niet uit kunnen testen, bezoekers die de game al in handen hebben zijn wat dat betreft uitgenodigd om een review in te sturen!

Klik hier om naar de Itunes pagina van FIFA 11 te gaan!

Veel content is mede mogelijk gemaakt door een nieuwsbericht van Iphoneclub.