FIFA 23 | FIFAVoetbal

Interview – Giovanni Korte

Sinds lange tijd heeft FIFAVoetbal.net weer een interview met een speler weten te strikken. Nadat Gillian Justiana (Helmond Sport) destijds aan een tal van vragen werd onderworpen, was het ditmaal de beurt aan Giovanni Korte, afgelopen seizoen actief voor Dordrecht. Het lid Mia San Mia zocht de 21-jarige buitenspeler op in het materiaalhok aan de Krommedijk, en probeerde alles te weten te komen over de fanatieke FIFA-speler.

Korte, momenteel genietend van zijn welverdiende vakantie in Curaçao, heeft ons alles verteld over zijn FIFA-beleving, evenals zijn huidige stand van zaken omtrent het spel. Ook zijn de toekomstplannen van de Nederlander uitgebreid aan bod gekomen, evenals zijn doelen voor volgend seizoen, wanneer hij weer terugkeert bij ADO Den Haag. Nieuwsgierig geworden naar de FIFA-ervaringen van Korte? Klik hier voor het interview met hem!

Onze dank gaan nogmaals uit naar Korte én Dordrecht voor het mogelijk maken van dit interview. Verder complimenten namens FIFAVoetbal aan Mia San Mia (interviewer), FV.Thomas en FV.Marius (beiden tekst). Binnenkort hopen we jullie nog een interview voor te schotelen, dan zal het gaan over Jesper Drost, momenteel actief voor de verliezend bekerfinalist PEC Zwolle.