FIFA 23 | FIFAVoetbal

HBA Juli: 'el'Niño – Rewriting History'

De maand augustus is net enkele dagen van start en dat houdt in dat het tijd is voor de Harald Berings Award voor de maand juli. Evenals vorige maand gaat El’Niño er met de hoofdprijs vandoor met zijn story Rewriting History. Op de tweede plaats, in het wiel van de anekdote over The Spurs,  vinden we de wielernovelle van Jimmy over Telefonica – Banesto. De novelle-to-watch van deze maand wordt uitgereikt aan Kay, die recent een verhaal begon met Everton.

De novelle over Tottenham Hotspur is inmiddels tien pagina’s langs en kent tot dusver onder Jürgen Klopp wisselvallige resultaten. Waar de Engelse topper in spé recent met 5-1 klop kreeg van Chelsea, herstelde het zich in een confrontatie met Fenerbahce om de Champions League. Zal het de Duitse oefenmeester lukken om stabieler te gaan presteren? Klik hier om het verhaal te lezen.

In de story over Telefonica – Banesto valt te lezen over een nieuwbakken ploeg in de wielerwereld die zich probeert te meten met de grotere jongens. Waar het team in de eerste etappe geen hoge klassering wist te noteren, presteert Telefonica geleidelijk beter en beter. Ben je benieuwd of het zal lukken om deze lijn voort te zetten? Klik dan hier.

Met de kersverse eindverantwoordelijke Karel van den Eikenboom aan het roer gaat Everton op zoek naar nieuwe successen.  Zal de Nederlander hierin slagen? Lees het verhaal van Kay over The Toffees hier.