FIFA 23 | FIFAVoetbal

Harald Berings Award: September

Ook deze maand reikt FIFAVoetbal.net weer de prijs voor de beste novelle van de maand uit. Waar Hades in juli nog genoegen moest nemen met een derde stek, mag hij met zijn RCD Espanyol-story dit keer wel de eerste prijs in ontvangst nemen. Op een waardige tweede plek eindigde CPW, terwijl FV.Nino de Novelle to watch werd.

In het verhaal van Hades werden er door nieuwbakken trainer Luis Milla Aspas – zoals zijn naam voluit luidt – verschillende spelers naar Espanyol gehaald. Zo versterkte de kleinere broer van FC Barcelona zich met Nilmar, Sergio Asenjo en Cani en huurde het Jesé Rodríquez van topploeg Real Madrid, waarmee de selectie compleet is. Wesley – zoals de echte naam van de novelle-maker klinkt –  zet met zijn story over het Spaanse Espanyol zowel grafisch als tekstueel topstukken neer. Zodoende werd hij verkozen als winnaar van de HBA, de afkorting van de prestigieuze award. Om de carrière van het individu te bezoeken, klik dan hier.

De story van CPW staat bekend om haar mooie screens, hoge tempo en leuke afwisseling van stukken. Een aantal van die stukken werd door moderator FV.Mourinho gepost, aangezien de achttienjarige Nederlander problemen had met zijn internet.  CPW bereikte met zijn Novara-story reeds de zes pagina’s en weet zijn lezers nog steeds te vermaken. Grafisch ziet deze novelle er eveneens erg goed uit. Hierdoor eindigde hij net achter Hades op een verdienstelijke tweede plek. Ben jij benieuwd naar de ontwikkelingen rondom deze Italiaanse degradatiekandidaat? Kijk dan snel in dit topic!

Novelle to watch

De Novelle to watch van deze maand is de carrière van FV.Nino. Onze grafische kunstenaar hoopt zijn Arsenal weer op de kaart te zetten met een aantal goede aankopen. Zo werden Kim Källström en Gabriel Milito reeds aangetrokken en koos ook toptalent Ganso voor een avontuur bij The Gunners. Tevens wist Nino ons te overtuigen met een mooi interview over Nederlander Oguzhan Özyakup. Benieuwd naar dit verhaal? Klik dan hier!

Novelle Hades RCD Espanyol

Een van de grote stukken uit de Espanyol-story van Hades