FIFA 23 | FIFAVoetbal

Harald Berings Award: RSC Anderlecht Story

De Harald Berings Award voor de beste carrière van de maand gaat voor de vierde keer naar de story van de heren ZwareJongen en Engelsman over de Belgische club RSC Anderlecht. Het duo heeft een eigen rol in de novelle als assisent-trainers onder de Nederlandse coach Aad de Mos. De carrière, die zeker een plaatsje zal krijgen in de Hall of fame, beslaat nu al 40 pagina’s en de twee mannen lijken nog niet van plan te zijn om het bijltje er bij neer te gooien. Klik hier om direct naar het laatste stukje te gaan!

De beide heren zijn ook wel bekend onder de namen Rutger (ZwareJongen) en Demen (Engelsman). Het tweetal combineert veel fantasie met een ongelofelijke feitenkennis om tot hun verslagen te komen. Ook hebben ze veel kennis van de Nederlandse taal en blinkt hun schrijfstijl boven iedere andere carrièremaker uit. Beiden voelen zich echter niet te goed om beginners op weg te helpen met nuttige kritieken en daarbij nemen ze geen blad voor de mond.

Het laatste artikel gaat over een dartclinic die verzorgd wordt door de Nederlandse darthelden Raymond van Barneveld en Co Stompé. Het is een sfeerverslag waarin de makers hun fantasie de vrije loop laten en zeer gedetailleerd wordt beschreven wat er zich precies afspeelt.

Dartclinic