FIFA 23 | FIFAVoetbal

Harald Berings Award- Olympique de Marseille

Amper enkele dagen na de FV Awards mag FIFAVoetbal.net opnieuw een prijs uitrijken: ditmaal voor de beste novelle uit de maand januari. De Harald Berings Award gaat opnieuw naar FV. Mike en zijn verhaal over Olympique de Marseille. Zal het de Franse topclub uiteindelijk nog lukken om de titel te behalen, of stranden Les Phocéens in het zog van PSG?

Voor de derde opeenvolgende keer mag FV.Mike zich de beste novelleschrijver van FIFAVoetbal noemen. De jury is het er unaniem over eens dat het verhaal over Marseille zowel aan tekstuele als grafische kant een lust voor het oog is. Ook de verhaallijn zit uitstekend in elkaar en er is sprake van voldoende afwisseling. Wil jij het verhaal van Abedi Ayew en co op de voet volgen? Neem gerust een kijkje.

Een impressie van deze novelle.

Novelles om in de gaten te houden:

Aluarth en FV.Jan Willem – AC Milan
Het verhaal over het Italiaanse AC Milan moet zich vooralsnog tevreden stellen met een eervolle vermelding, maar deze novelle heeft het potentieel in zich om de volgende award binnen te rijven. Ben jij benieuwd naar de ontwikkelingen van i Rossoneri, klik dan hier.

FV.Menno – Manchester City FC
De alom gelauwerde FV.Menno is terug met een topnovelle. Hierin beschrijft hij de avonturen van het koopzieke Manchester City. Menno heeft reeds menig novellevolger geïnspireerd, kan hij ook jou bekoren? Volg zijn verhaal hier.