FIFA 23 | FIFAVoetbal

Harald Berings Award: November

Een nieuwe maand, een nieuwe Harald Berings Award. Evenals de laatste keer in september, gaat ook deze maand de eer naar Hades met zijn novelle over RCD Espanyol. De tweede plaats is ditmaal voor Danimal, die ons on de hoogte houdt van het wel en wee van de Russische topclub Dinamo Moskou. De Novelle to Watch is van Jimmy, die verhaalt over VVV-Venlo.

 

In het verhaal van Hades leek de tweede club uit Barcelona hoge ogen te gaan gooien met de gerichte aankopen. Zo werden onder meer Nilmar en doelman Sergio Asenjo aangetrokken. Tot op heden wil het nog niet vlotten bij Espanyol en kan trainer Luis Milla Aspas weinig goeds meer doen in de ogen van pers en achterban. Hoe het verhaal zich voortzet kun je hier lezen.

Op een verdienstelijke tweede plaats eindigt Danimal, die ons op de hoogte houdt van de nieuwe stap in de carrière van Daniël Marzec. In het verleden leidde deze coach diverse clubs in binnen- en buitenland. Ditmaal is hij neergestreken in Rusland, waar hij de leiding heeft over Dinamo Moskou, werkgever van onder meer Ottman Bakkal en voormalig PSV-er Balazs Dzsudzsák. In het eerste seizoen is Dinamo volop in de race om zowel het kampioenschap en de Russische Beker. Benieuwd of deze prijzenpakker ook in Rusland succesvol zal zjin? Neem dan snel een kijkje in dit topic.

Novelle to watch

De Novelle to Watch van deze maand is weggelegd voor Jimmy. Eerder wist hij ons op de hoogte te houden van de promotierace van het Engelse Queens Park Rangers. Nu heeft hij de handschoen opgepakt om van VVV-Venlo een succesvolle club te maken. Met zijn eigen, opvallende schijfstijl weet hij van iedere Novelle een mooi verhaal te maken. Benieuwd hoe het de Venlonaren zal vergaan? Neem dan een kijkje in dit topic.