FIFA 23 | FIFAVoetbal

Harald Berings Award: Mei

Ook in mei deelt FIFAVoetbal.net een prijs uit voor de beste novelle van de maand. Nadat hij vorige maand nog de Novelle to Watch was, is deze maand de tweede plaats ten deel gevallen aan FV.David met zijn Novelle over Sporting Lissabon. De eerste plaats gaat naar een nieuwkomer in FIFA12 Novelles, maar wel iemand die een zowel grafisch als tekstueel mooi verhaal neerzet met FC Torino, namelijk Bruno. 

De Novelle van Bruno, zijn eerste met FIFA12 onderscheidt zich door sterk grafisch werk en tekstueel goede teksten. In het begin was er nog niet veel aandacht voor zijn story, maar hij heeft zich hiervoor sterk gerevancheerd en weet een goed verhaal neer te zetten met de club uit de Italiaanse Serie B.

Als tweede is het verhaal van FV.David over Sporting Lissabon geëindigd. Naast zijn werkzaamheden binnen de crew weet hij ons gelukkig ook prima te onderhouden met het wel en wee in Lissabon, rondom de Oranje gekleurde selectie. Doordat de crewwerkzaamheden de afgelopen maand veel tijdsdruk op de Brabander legde, was er wat minder activiteit in zijn Novelle.

Novelle to watch:

De Novelle to Watch van deze maand, is een Novelle die reeds veel bekeken wordt.
Het is namelijk de Novelle van Jeffrey’, die het stokje overnam van shandroafca en dit op een leuke manier heeft opgepakt. In zijn Novelle spelen namelijk de leden van FIFAVoetbal de hoofdrol en dit heeft in het topic al tot menig discussie geleid van spelers die niet werden opgesteld en mensen die tevreden waren over hun eigen bijdrage in de wedstrijden. 

Om naar de Novelle van Bruno te gaan, klik je hier 
Om naar de Novelle van David te gaan, klik je hier
Om naar de Novelle van Jeffrey te gaan, klik je hier