FIFA 23 | FIFAVoetbal

Harald Berings Award: Maart

Ook in maart deelt FIFAVoetbal.net een prijs uit voor de beste novelle van de maand. Wederom sleepten FV.Jan Willem en Aluarth de award in de wacht. Op een verdienstelijke tweede stek eindigde Marius, terwijl Willard zich met zijn Tottenham-novelle een veelbelovende upcommer kan noemen.

Een greep uit de winnende novelle

Voor de tweede  keer wisten FV.Jan Willem en kompaan Aluarth zich tot de beste novellemakers van FIFAVoetbal te kronen. De beide heren konden ook deze maand imponeren met hun verhaal over het Italiaanse AC Milan. Zowel tekstueel als grafisch werken Jan Willem en Aluarth zeer secuur en er is voldoende afwisseling in hun story. Voldoende reden voor de jury om hen wederom te prijzen voor hun werk. Ben jij benieuwd naar de ontwikkelingen van i Rossoneri? Volg ze hier hier op de voet.

Achter het duo Jan-Willem en Aluarth is de veelbelovende novelle van het forumlid Marius geeindigd. De 27-jarige Zwollenaar bereikte met zijn verhaal over het Beierse Bayern Munchen reeds 8 pagina’s en weet zijn lezers te interesseren met zeer afwisselende stukken. Grafisch slaagt de schrijver er eveneens vaak in wat moois neer te zetten. Om de carrière van het individu te bezoeken, klik hier.

Novelle to watch:

Een novelle om in de gaten te houden, is de Tottenham Hotspur-novelle van Willard die inmiddels twee pagina’s beslaat. De Dordrechtenaar is nog vrij nieuw op het forum en laat met zijn stukken zien over de nodige potentie te beschikken en luistert dan ook goed naar zijn comments. Voorlopig krijgt Willard nog maar weinig reactie: hopelijk komt daar gauw verandering in! Om de carriere van de einzelganger te bezoeken, klik hier.