FIFA 23 | FIFAVoetbal

Harald Berings Award: Juli

Deze maand is de Harald Berings Award weer terug. Dit keer drie nieuwe Novelles die allen in de maand Juli ontstaan zijn. Eén van die drie Novelles is de Novara Calcio Novelle, geproduceerd door forumlid CPW. De kwalitatief goede stukjes en originele clubkeuze hebben er onder andere voor gezorgd dat deze Novelle de beste van de maand genoemd mag worden. De tweede plaats gaat naar moderator FV.Mourinho, die ook aan een goede Novelle over zijn lievelingsclub Real Madrid bezig is.

De Novara Calcio Novelle is inmiddels alweer vijf pagina’s lang en staat vol uitstekende stukken. Tekstueel zeer aangenaam om te lezen en grafisch oogt het ook prima, want het oog wilt natuurlijk ook wat. Mocht je deze uiterst interessante Novelle nou willen volgen of gewoon even willen bekijken, klik dan hier.

Op de tweede plaats is het verhaal van FV.Mourinho over Real Madrid geëindigd. Naast zijn werkzaamheden op het forum als moderator, weet hij ons ook te vermaken met aantrekkelijke stukjes, zowel tekstueel als grafisch. Klik hier om de Novelle te bekijken.

Novelle to watch:

Een Novelle om in de gaten te houden is de RCD Espanyol Story van nieuwkomer Hades. Dit lid heeft een erg goede schrijfstijl en trekt veel lezers met zijn boeiende verhalen over de Spaanse club RCD Espanyol. Klik hier om zijn Novelle te bekijken.

Mocht je nu door al die Novelles de motivatie krijgen om zelf ook een verhaal op poten te zetten, klik dan hier.