FIFA 23 | FIFAVoetbal

Harald Berings Award: Januari

Wie gaat de eerste Harald Berings Award winnen van 2013? Gaat FV.Marius hem prolongeren of gaat deze keer iemand anders met de prijs aan de haal? De winnaar van deze maand is niemand minder dan Danimal met zijn novelle over trainer Daniël Marzec. Op de tweede plaats vinden we FV.Marius terug met zijn verhaal over Art Langeler. De Novelle to Watch is dit keer de novelle van Skyteam en Mourinho omtrent Rodrik Vossmann.

Daniël Marzec is momenteel trainer van Fulham waarvoor hij nog actief was bij Dinamo Moskou. Marzec heeft het erg lastig bij Fulham en is de steun van clubeigenaar Mohamed Al-Fayed kwijtgeraakt door de slechte resultaten. De geruchten gaan dat Tottenham wellicht geïnteresseerd is in de Pool. Ben jij benieuwd hoe de carrière van de oefenmeester verder zal gaan? Kijk dan in dit topic.

Art Langeler begon bij PEC Zwolle maar zit onderhand bij Vitesse. De Arnhemse club belegt momenteel een trainingskamp in een Portugese havenstad. Vorig seizoen eindige Vitesse op een keurige vierde plek. Ben jij nieuwsgierig naar het volgende seizoen en hoe het trainingskamp verloopt? Klik dan hier.

Novelle to watch

De novelle to watch is deze keer het verhaal over Rodrik Vossmann. Vossmann heeft al de nodige problemen gekend met verscheidene personen maar is ondertussen trainer bij Schalke 04. Ben jij geïntereseerd in hoe de Duitser zijn eerste seizoen doorbrengt bij de club, neem dan hier een kijkje.