FIFA 23 | FIFAVoetbal

Harald Berings Award februari: uitslag

De eerste week van maart is om en dat betekent dat de Harald Berings Award van februari uitgereikt gaat worden. Wat was de beste novelle van de tweede maand van 2014? Dat is de enige nog restende vraag. Je leest het hier! Kan novellemaker van 2013 Jimmy zijn titel van januari verdedigen, of wordt hij van zijn troon gestoten?

Harald Berings Award

1. 2014/16: Marzec met Nederland richting Euro 2016 – Danimal (18 punten)

De felbegeerde eerste plaats is deze maand gaat naar Danimal. Met zijn alter-ego Daniel Marzec probeert hij het Nederlands Elftal naar het Europees Kampioenschap te leiden. Hij lijkt met zijn Oranje uit een dipje te zijn opgestaan. Kan Marzec het EK winnen? Volg het hier!

 

2. VVV Venlo – Jimmy (11 punten)

Jimmy’s avontuur met VVV Venlo lijkt ten einde na het mislopen van de Nederlandse titel, desalniettemin mag hij, net als vorige maand, de tweede plek op het podium innemen. Een ode aan een prachtig verhaal, dat wellicht na ruim een jaar ten einde komt. Gaat hij door? Zo niet, is deze fantastische story hier terug te lezen.

 

3. Telefonica-Banesto – Jimmy (8 punten)

Uittredend kampioen Jimmy flikt het opnieuw; met twee novelles op het podium. Hoewel Telefonica-Banesto vorige maand nog won, moet de wielerploeg het deze maand met een derde plek doen. Volg de Spaanse formatie in topvorm hier!

 

4. The Special One (Chelsea) – Matthias, FV.David’ en FV.Marius (6 punten)

5. OHL-Aan den Dreef – ThorFCB (1 punt)

 

Novel to Watch

De beste nieuwkomer op novellegebied van deze maand is Jeffaa1999. Hij probeert met PSV Eindhoven de weg richting Europa weer terug te vinden. Gaat het hem lukken? Volg het veelbelovende verhaal hier.

 

Heren winnaars, van harte gefeliciteerd!