FIFA 23 | FIFAVoetbal

Harald Berings Award: FC Bayern München

Ook in maart deelt FIFAVoetbal.net een prijs uit voor de beste novelle van de maand. Na een tweede plaats in de maand maart, is deze maand de keuze gevallen op de FC Bayern München-novelle van FV.Marius. Op een verdienstelijke tweede stek eindigt deze maand Jimmy, die ons al een jaar op de hoogte houdt van de ontwikkelingen rondom de Engelse club Queens Park Rangers en momenteel 22 pagina’s beslaat. Als Novelle to Watch hebben wij deze maand gekozen voor de Sporting Lissabon-novelle van FV.David.

De story van Marius, die niet lang geleden definitief is aangenomen als crewlid, werd reeds gesloten door tijdgebrek, maar kon nog wel meedoen om de award voor deze maand. De 27-jarige Zwollenaar haalde een hoog tempo en bracht kwalitatief sterke stukken. Deze factoren zorgden er uiteindelijk voor dat hij met deze felbegeerde prijs aan de haal gaat.

Als tweede is het verhaal van Jimmy over Queens Park Rangers geëindigd. Hij is al zéér lang bezig met zijn verhaal en gaat, evenals winnaar Marius, met een hoog tempo door. Helaas voor Jimmy valt zijn verhaal niet echt in de smaak bij de forumleden, maar wij vonden zijn novelle toch het vermelden waard. Grafisch is het nagenoeg altijd vrij sober, wat ook in zijn nadeel sprak.

Novelle to watch:

Een novelle om in de gaten te houden, is de Sporting Lissabon-novelle van FV.David diena een maand al drie pagina’s beslaat. De Brabander is ook een tijdje terug toegetreden tot de Redactie en in zijn novelle toont hij keer op keer aan tekstueel zeer sterk onderlegd te zijn.

Om direct naar Marius’ novelle te gaan, klik hier

Om direct naar Jimmy’s novelle te gaan, klik hier.

Om direct naar David’s novelle te gaan, klik hier.