FIFA 23 | FIFAVoetbal

Harald Berings Award #5: Real Madrid Carrière

Na de Nederlands Elftal Story van FV.Menno, het verhaal van FV.Vescovo over Manchester United, de carrière van FV.Aluarth en Ruben over Juventus en de belevenissen van Henk bij Olympique Lyon is het weer tijd voor een nieuwe maandwinnaar in de Harald Berings Award. In alweer de vijfde editie is het FV.Aluarth die met zijn verhaal over Real Madrid met de titel aan de haal gaat. Klik hier om meteen alles te lezen over dit geweldige verhaal!

Van de voormalig kitmaker hebben we altijd al geweten dat hij erg sterk is op het grafische gebied, maar dat hij ook qua tekst een goede prestatie kan leveren is inmiddels ook duidelijk. Het crewlid uit Sint Jansklooster combineert vernieuwende layout’s met enorm gedetailleerde screenshots en sterke teksten. 

Een artikel uit de Carrière van FV.Aluarth

Het aantal carrières waaruit gekozen kan worden was behoorlijk groot; in de afgelopen maanden hebben steeds meer leden de gok gewaagd om eens een verhaal te maken. De carrières ontlopen elkaar niet veel; zo hadden de Sevilla Carrière van FV.Menno, de Udinese Carrière van Duif en de Tottenham Carrière van Ruben ook zomaar met de winst aan de haal kunnen gaan.