FIFA 23 | FIFAVoetbal

Harald Berings Award #1: Nederlands Elftal Story

De anonieme jury heeft in de maand april unaniem besloten dat de Nederlands Elftal Story van FV.Menno de beste van het gehele forum is. De carrière waarin het Nederlands Elftal op het WK in Zuid-Afrika speelt werd verkozen boven die van Villarreal (FV.Wesley) en Olympique Marseille (FV.Aluarth en Ruben). Volgens de juryleden maakte de livematch tussen Nederland en Spanje het verschil tussen de bovenstaande carrières. Klik hier om meteen naar FV.Menno zijn carrière te gaan!

In de carrière die begon op 2 maart gaf FV.Menno allereerst aan welke spelers de kopstukken moesten zijn op het wereldkampioenschap. Daarna werd de selectie bekend gemaakt en een trainingskamp beschreven. Vervolgens kwamen de voorbeschouwingen, verslagen en terugblikken over de duels op het WK, waarin de groepsfase ternauwernood werd overleefd. In de achtste finale werd Slowakije verslagen, waarna middels een livematch bekend werd dat ook Spanje (in de kwartfinale) zich stuk beet op Oranje.

Een voorbeeld van een stuk uit deze Story.

Een carrière die deze maand ook hoge ogen gooide, was die van FV.Wesley. In zijn ‘Villarreal C.F. Story’ weet hij de lezers telkens weer te verbazen met prachtige screenshots, goede teksten en een duidelijke verhaallijn. Op de derde plek eindigde de ´Olympique Marseille Story´ van FV.Aluarth en Ruben. De sterke punten van dit verhaal zijn de vernieuwende lay-out’s en het taalgebruik.

Bekijk het topic over de Harald Berings Award op het forum!