FIFA 23 | FIFAVoetbal

Gamescom 2015: FIFA 16 Ultimate Team Draft

Gamescom is vanmorgen begonnen met de aankondiging van FIFA 16 Ultimate Team Draft. Dit is een nieuwe manier om jou opstelling in FUT sneller samen te stellen. Je begint met het kiezen van een opstelling, daarna krijg je de keuze om een captian uit te kiezen. Voor de overige posities krijg je je beste spelers voorgesteld, hiermee kan je een geheel nieuw team bouwen om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Hieronder staat het nog een keer uitgelegd met afbeeldingen:

Kies je opstelling:

image_0.img

 

Begin met het kiezen uit een van de 15 formaties, daarna kan je door met je captian.

Kies een captain voor jouw FUT-team

image_2.img
*De ratings zijn nog niet definitief

Hier kan je kiezen voor de beste captian van je team, ga je voor Cavani of kies je toch voor Messi? Daarna kan je je opstelling maken.

Maak je volledige opstelling

image_1.img

*De ratings zijn nog niet definitief

Nu je je opstelling en captain hebt gekozen kan je over naar je team. Voor elke positie krijg je spelers voorgesteld, je kan dan de beste voor jou team kiezen door bijvoorbeeld naar de rating van spelers te kijken.

Klaar voor actie!

Nu je klaar bent met je team is het tijd om te gaan spelen. Je kan kiezen uit single of multiplayer en daarmee een reeks van 4 wedstrijden spelen. Hoe meer wedstrijden je wint, hoe betere prijzen dat je verdiend. De prijzen zijn bijvoorbeeld cions of packs. Meedoen aan FUT Draft kost je 15.000 coins, 300 FIFA Points of 1 Draft Token, deze zijn te vinden bij de FUT Packs.

Wil je alles nog eens zelf bekijken? Bekijk hieronder de trailer.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=dzogfrv-WUw]

Voor meer FIFA 16 nieuws houd de website goed in de gaten!