FIFA 23 | FIFAVoetbal

Gamescom 2015: Bundesliga, Facescans en meer

Naast de nieuwe toevoegingen aan de game zoals FUT Draft is hij spel grafisch ook weer verbeterd. Net als in FIFA 15 zal er in FIFA 16 weer een competitie zijn met de officiele scoreboarden. Dit jaar zal dat de Bundesliga zijn, ook nieuw is dat er meer dan 450 Facescans zijn gemaakt voor FIFA 16. Eerder was al te zien dat de gehele selectie van Real Madrid een facescan heeft laten maken. Ook de sfeer in de stadions is beter met meer dan 900 nieuwe geluiden.

Bundesliga
image_0.img (1)

Net als vorig seizoen bij de Premier League zal dit FIFA seizoen de officiele scoreborden en opstelling weergaven van de Duitse Bundesliga te zien zijn in FIFA 16. Ook krijgen je spelersstatistieken zoals doelpunten tussen de wedstrijden door te zien.

Meer dan 450 nieuwe facescans

image.img (1)

 

Om de game nog echter te laten lijken zijn er weer nieuwe facescans gemaakt. Eerder is al bekend gemaakt dat het vrouwenvoetbal zijn intrede in FIFA 16 doet, alle vrouwen hebben hiervoor een facescan laten maken. Ook de gehele selectie van Real Madrid onderging een facescan.

Nieuwe weersomstandigheden en tijden op een dag

In de stadions zal er in FIFA 16 veel mogelijk zijn op het gebied van het weer. In FIFA 16 zijn er 9 verschillende weersomstandigheden beschikbaar. Nieuw zijn mist, verschillende soorten regen, bewolkt en wazig.

Over de 900 nieuwe geluiden 

In FIFA 15 klonk op Anfield het ”You never walk alone” en in andere stadions zongen de supporters er op los. In FIFA 16 zijn er 900 nieuwe geluiden te horen zoals  “Allez Paris” bij Paris-Saint Germain en “When The Reds Go Marching In” op Anfield. Klik hier om een van de nieuwe geluiden te beluisteren.

Vanishing Spray
Sinds het WK 2014 was het spray al op de voetbalvelden te zien, en sinds vorig seizoen ook in meerdere stadions. Maar nu ook in FIFA 16! Voor een vrijetrap zal de scheidsrechter zijn scheerschuim over het veld spuiten om de afstand van de vrijetrap te bepalen.

image_1.img (1)

 

 

Menuopties

image.img (2)

En andere toevoeging is het selecteren van een stadion als achtergrond in het menu. Het menu in FIFA 16 is volledig vernieuwd en hierdoor heb je nu ook de optie om jouw favoriete stadion als achtergrond te gebruiken. Daarnaast is er de mogelijkheid om volledige herhalingen terug te kijken van belangrijke momenten in wedstrijden zoals doelpunten en bijzondere momenten.

Commentaar en Celebrations 

Ook nieuw zijn weer verschillende celebrations. Zoals naar de zijlijn bij de cameraman of naar de bank om het met je team te vieren. Naast de celebrations hebben de commentatoren nu ook iets te vertellen over de voorbereiding, het vrouwenvoetbal en de FUT Legends (Alleen Xbox). Nieuw is dat jaar het commentaar uit Rusland, verder blijven de zelfde landen beschikbaar als commentatoren.

Houd de website goed in de gaten voor meer FIFA 16 nieuws.