FIFA 23 | FIFAVoetbal

FV & TG: Road to Glory Video

FIFAVoetbal kan bij deze een nieuwe feature bekendmaken, in samenwerking met forumlid Boswachter en zijn Youtube-account ThomassiejGames. Deze zal een serie opstarten, waarin hij een carrière in FIFA 13 speelt. De keuzes die hierbij gemaakt worden zijn aan jullie, de volgers van deze reeks video’s.

Inmiddels is de eerste video al gemaakt; er moet een keuze worden gemaakt uit drie clubs voor deze hopelijk fantastische carrière. Zie hier het filmpje:

Nu is het tijd om te stemmen, dus ga snel naar het forum door hier te klikken. Daar staat nog meer informatie over deze nieuwe feature en kun je ook links vinden voor het Facebook- en Twitteraccount van ThomassiejGames.

FIFAVoetbal hoopt op een vruchtbare samenwerking en voorziet een mooie reeks filmpjes, waarbij interactiveit en dus jouw mening van groot belang is. Suggesties voor aankopen, verkopen of andere zaken, of heb je iets dat je graag wil vertellen over een der clubs waaruit je kan kiezen? Je kan ze allemaal deponeren in het forumtopic en wellicht wordt het dan ook echt meegenomen!