FIFA 23 | FIFAVoetbal

FV Screen of the Month: Top 5 van 2012

Nadat de competitie voor FIFA 12 een groot succes was, liep Screen of the Month met FIFA 13 een stuk minder. Desalniettemin hebben we bij FIFAVoetbal ook voor 2013 goede voornemens en proberen we de SOTM-competitie weer opnieuw leven in te blazen. We beginnen deze keer echter met een bijzondere editie: de top 5 ingezonden screens van 2012!

1. Bram 99: Lionel Messi en Alexis Sanchez

Lionel Messi en Alexis Sanchez gaan toch wel heel ver met het vieren van dit doelpunt. Benieuwd  waarom zij dit hebben gedaan. Misschien moeten ze toch maar iets ‘bekennen’ over hun geaardheid? Of proberen ze de keeper – met roze outfit – te kakken te zetten? 

FIFA 13

2. Royketilburg: De nummer 13 van Ajax

Wie is de slapende nummer 13 bij Ajax? Een speler die zijn warming-up broek is vergeten uit te trekken? Een twaalfde dertiende man uit het publiek?

FIFA 13

3. FV.Mason: ‘Drama’ voorstelling bij Manchester City

Tja, wat hier gebeurt is een grote vraag natuurlijk. Een break-dance voorstelling van enkele spelers? Videoanalist Man City heeft perongeluk de band van Liverpool met Suárez laten zien i.p.v. Arsenal?

FIFA 13

4. Eastwood: Het mislukte ‘hoopje’ van Immers

Wat was Lex Immers denkende bij het vieren van dit doelpunt? Een mislukt ‘hoopje’ van zijn teamgenoten?

FIFA 13

5. Niels’: De verloren arm van Asamoah

Een mooie tackle op de bal van Kwadwo Asamoah, maar wacht is even…. wat is er met zijn rechterarm gebeurt? Als een struisvogel gestoken in het gras? Balotelli-capriolen uitgehaald tijdens oud & nieuw?

FIFA 13

Heb je zelf ook een bijzondere- of uniek moment op een screenshot vastgelegd? Deel het dan snel met FIFAVoetbal en wie weet komt jouw afbeelding wel in de nieuwe SOTM! Delen kan op het forum hier: klik