FIFA 23 | FIFAVoetbal

FV neemt afscheid van drie gewaardeerde crewleden

Het laatste jaar hebben we op huishoudelijk gebied louter positief nieuws te melden. Afgelopen week was dat echter helemaal omgedraaid, wanneer FIFAVoetbal afscheid nam van drie zéér gewaardeerde crewleden: moderator FV.Mark, supervisor FV.Martins’91 en redactielid FV.Joost namen alle drie afscheid van de FV-crew. Een behoorlijke aderlating voor onze website!

FV.Mark was jarenlang één van de sterkhouders op het forum, al werd dat het laatste jaar door drukte bij studie, socialising en werk iets minder. Desalniettemin was Mark, na FV.Jelle, de langstzittende crewlid, waarbij hij een grote rol heeft gespeeld in de groei van de website en het forum van FIFAVoetbal. Door zijn neutrale houding en objectiviteit genoot Mark altijd enorm veel respect van zijn medemembers en wist hij het forum op een duurzame en verantwoordelijke wijze te ‘moderaten’.

Naast FV.Mark nam FIFAVoetbal eveneens afscheid van een groot FV-icoon: FV.Martins’91. Martins’91, ook wel bekend als Martijn, Siemon, Sjaak of Superfries, kwam op FV als enthousiaste kitmaker. Hij werkte zich in korte tijd daarna op tot moderator en even later tot supervisor van het forum. Hier bedacht hij het éne na het andere fantastische idee en wist hij FV letterlijk uit de put te halen met zijn perfect doordachte hervormingen. Deze stralende periode veranderde echter in een mineur, toen het gehele forum schokkend achter zijn indrukwekkende levensverhaal kwam. Gelukkig kwam Siemon er steeds beter bovenop en maakte voorzichtig zijn comeback in de FV-crew. Hier liet hij (na alles wat hij heeft meegemaakt wel begrijpelijk) zich wat minder vaak op de website zien, maar gaf in het crewforum nog steeds zijn heldere en vernieuwende visie op zaken in en omtrent FV. Hierdoor zal Siemon deze rol ook op FV blijven invullen als onafhankelijk ‘adviseur’

Als laatste nam FIFAVoetbal ook afscheid van de redactielid FV.Joost. Hoewel Joost minder lang mee liep als de voorgaande besproken heren, was hij in korte tijd toch zéér nuttig voor de website. Onder andere met het ontwikkelen van nieuwsberichten, talent-/ clubdossiers en door zich in te mengen in crewdiscussies, acteerde Joost als een ware FV-crewlid.

Namens de gehele FIFAVoetbal-crew nemen we daarom, met grote teleurstelling, afscheid van drie fantastische crewleden. Bij deze; super bedankt!!