FIFA 23 | FIFAVoetbal

FV Interview – Jesper Drost (PEC Zwolle)

Na het vorige maand afgenomen interview met Giovanni Korte van het gedegradeerde FC Dordrecht is het FIFAVoetbal opnieuw gelukt een speler voor een interview te strikken. Ditmaal heeft Jesper Drost, momenteel nog uitkomend voor PEC Zwolle, een aantal voetbal- en FIFA-gerelateerde vragen voorgeschoteld gekregen. Hierop heeft de middenvelder – soms kort maar krachtig – antwoord gegeven, en kwam FIFAVoetbal veel te weten over de FIFA-wereld van Drost.

Vanwege de zomerstop van een paar weken – waarin Drost Nederland verliet voor het Griekse eiland Zakynthos – is de 22-jarige voetballer inmiddels weer hard aan het trainen voor het aankomende seizoen. Desalniettemin maakte Drost tijd vrij om het te hebben over zijn favoriete spelletje, FIFA. Wanneer je hier klikt kom je alles te weten over de huidige stand van zaken omtrent het spel, en kun je ook de toekomst dromen van de Zwollenaar te weten komen.

Uiteraard bedanken wij namens heel FIFAVoetbal Jesper Drost om zijn tijd beschikbaar te stellen voor dit interview, alsmede PEC Zwolle, de huidige werkgever die heeft ingestemd met dit gesprek. Verder dank aan FV.Marius (contactpersoon) en FV.Bas (tekst).